Екатерина Михайлова се уреди с професорски заплати (Вижте новото й поприще)

Екатерина Михайлова се уреди с професорски заплати (Вижте новото й поприще)
5 (100%) 1 vote

Екатерина Михайлова стана даскалица на студенти, младите я наричали Страшилището

Екатерина Михайлова заряза политиката. Но бившата съпартийка  на Костов днес се изявява на ново поприще. Станала преподавателка на студенти.

Тъмно синята Класна както й викаха по времето когато беше партиен функционер от ДСБ днес е лекторка и обучава студентите по правни науки. Тя работи на няколко места. Изнася лекции в Софийския университет. Както и в Пловдивския и Нов български университет.

Катето водела дисциплини от историята и правото. Тъй като преди да се захване с политика това е завършила. Всички си спомнят, че Михайлова имаше адвокатска кантора преди да стане депутат в родния си град Пазарджик.

Както се очаква Класната не изменила на навиците си. Била един от най-строгите лектори. Въпреки, че посрещала учениците с блага усмивка всички треперели от страх.

Изискванията й били много високи затова се сдобила с прякора Страшилището. Освен, че искала възпитаниците й да учат  много тя често ги задържала повече от необходимото време защото била и приказлива.

Студентите тръпнели в очакване най-сетне преподавателката им да се пенсионира. Но според слуховете Класната ни най-малко нямала намерение да зареже новата си дейност, предааават от електронното издание retro.bg.

Тя се чувствала много добре сред младата студентска аудитория. Както се знае тя е стара мома и няма никакви наследници. Контактите й със студентите разсейвали  самотата, която я очаквала  в къщи.Освен това си докарвала много високи доходи. Мълвата, която се носи е, че от трите работни места Михайлова вземала колкото три професорски заплати.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар