Брендо застрои плажа на „Лозенец“

Гласувайте за статията
Два нови хотела и къща за 20 милиона евровдига кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо

За кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо законите явно не важат – коментира „Уикенд“. Мафиотът е вдигнал нови хотели насред черноморския курорт Лозенец. В това, разбира се, нямаше да има нищо лошо, ако те не бяха буквално на плажа, само на метри от морето – отбелязва изданието.

Към днешна дата цялата южна част на Лозенец е изцяло под контрола на Брендо. Въпреки че пряко не фигурира като собственик на имоти, за никого в китното селце не е тайна кой им е господарят. Международният трафикант вече е сложил ръка на голяма част от заведенията в Лозенец, както и повечето от хотелите там. След това е отдал имотите под наем. Тази машинация е станала факт от 2015 г. насам. От миналото лято Банев започна да пазарува и къщите в селото, които са около 400.

Доскоро името на Брендо се свързваше само с луксозните комплекси „Малтийски замък“ и „Оазис“, но истината е, че вече е собственик на всяка педя земя около тези комплекси. Босът владее и плажа на юг от Лозенец, като всички капанчета и преместваеми обекти се поставят само след негово разрешение.

Брендо сложи ръка на Лозенец

Изданието припомня, че Брендо винаги действа с подставени лица в легалния си бизнес и случаите в Лозенец съвсем не са изключение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар