Джордж Клуни се превърна в милиардер само за една нощ

Гласувайте за статията

Страхотните новини за Джордж Клуни напоследък идват една след друга!

След като преди десетина дни Джордж Клуни стана баща на близнаци, след вече официално е и милиардер. Той има огромно натрупано богатство от дългогодишната си актьорска кариера. Но, въпреки десетките си култови роли, киното не му даде това, което успя една текила!

Точно така, Джордж Клуни стана милиардер само за една нощ, продавайки компанията си за текила Casamigos на Diageo за $1 млрд. Сумата на сделката е наистина внушителна, особено като се има предвид, че този бизнес ще го направи толкова богат. Сега със сигурност няма да се притеснява за бъдещето на близнаците си Ела и Александър, което е подсигурил.

„Ако някой ме беше попитал преди четири години, дали имаме компания за 1 млрд., със сигурност нямаше да ви отговоря положително“, споделя развълнуван и все още невярващ Джордж Клуни. Въпреки официалната сделка, той е категоричен, че ще продължи с името си зад продукта, който направи така успешен.

Все пак, именно защото е текилата на Джордж Клуни, Casamigos се превърна в такъв хит! А и той определено направи всичко възможно да я популяризира. Дори се пошегува с все още бременната си съпруга, че му е забранила да кръщава близнаците „Каса“ и „Мигос“. Но, подобни крайни действия не му се наложиха, защото си изигра картите по-най-добрия начин.

Джордж Клуни не може да повярва какво му се случи

Джордж Клуни не може да повярва какво му се случи

Фабриката за текила била създадена от звездата от „Спешно отделение“ и приятелите му Ранди Гербър и Майкъл Мелдман преди четири години. Налудничавата идея се ражда след… една приятелска почерпка, полята с доста текила. Първоначално идеята е била за лимитирано производство и есклузивна серия от огнената течност, пише temaonline.bg.

Но след това планът се е променил и след регистриране на марката започват масово производство. то бързо се увенчава с неочакван успех. Ударът на компанията на Джордж Клуни и компания е най-големият, правен някога от холивудски предприемачи. То за пореден път доказа, че до един момент работиш за името си, а след това то работи за теб!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар