Корнелия Нинова заведе бесепарите на театър

Гласувайте за статията

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се нагърби и с нетрадиционни функции.

Освен да стяга редиците на Столетницата и да ги прочисти от прашасали кадри, Корнелия Нинова се е захванала и да образова своите съпартийци. Инициативата за културно-масовото предприятие не е нейна. Но тя е поела организацията на драго сърце. Бесепарката Нона Йотова отправила покана към колегите си да присъстват на представлението „Джина и Фидел“, в което тя играе главната женска роля.

Корнелия Нинова приела на драго сърце и набързо свикала бойна дружинка, която да подкрепи съпартийката им от първите редове пред сцената на Сатирата. Докато Нона Йотова си партнираше с Кирил Ефремов, червените гледаха в захлас. А след това поднесоха кошница с цветя и дълго ръкопляскаха. Лидерката на БСП и Драгомир Стойнев дори не пропуснаха да документират ходенето си на театър.

Корнелия Нинова и Драгомир Стойнев наблюдаваха Нона Йотова

Корнелия Нинова и Драгомир Стойнев наблюдаваха играта на Нона Йотова

Депутатите Анелия Клисарова, Весела Лечева, Георги Гьоков, Атанас Костадинов и други представители на Левицата също уважиха поканата и застанаха редом до своята предводителка. Всички бесепари бяха очаровани от прокламирането и възхваляването на социализма и революцията в пиесата. Кирил Ефремов пък решил да се пошегува с лидерката на Червените. Той заяви, че май е по-добре вместо на отчето, да се изповядва на партийния лидер, пише blitz.bg.

Корнелия Нинова приема с насмешка шегата. След представлението пък заявила, че много й е харесало. Току-виж подобни мероприятия станат практика за Левицата. А защо не и други вземат пример от тях! В редиците на партията се вляха много лица от културните среди, които явно ще разнообразят ежедневието на бесепарите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар