Пука й: Моника Валериева се пусна чистак гола от Миконос!

Гласувайте за статията

Моника Валериева този път прекали, изби рибата!

Моника Валериева пак се пусна така, както „майка я е родила”. Провокативната моделка се излежава на плажа на остров Миконос. Тя се пече чисто гола на едно от най-привлекателните места в Европа.

Моника Валериева

Моника Валериева отново показа, че няма срам и е готова на всичко за слава

Самата Моника Валериева демонстрира непукизма си, като си пусна фотосите, на които няма и една дреха по себе си.

Дупничанката в последно време се изявява и като бизнес дама. Само че не спира да твърди, че е намерила любовта на живота си.

Досега тези нейни думи бяха поредната доза кьорфишек, които тя хвърляше в очите на всички. Които не спират да твърдят, че Мона си изкарва прехраната с най-древната професия.

Още в един от епизодите на ВИП Брадър Люси Иларионов заяви в лицето, че си гарантира луксозен живот, като използва парите на богатите чичковци. И техните нездрави мераци.

Тя толкова се „разстрои” от тази откровеност на режисьора на чалга клипове, че заведе дело в съда за обида. Само че не успя да докаже правотата си и делото спечели любимия на Ани Хоанг.

И оттогава Моника Валериева не спира да казва, че вече е сгодена. Това е поредния случай, в който моделката има нов мъж до себе си.

Само че на снимката, където тя се пече гола на тузарския остров, отново не се вижда мъж. А под скандалната снимка Мона е написала по нейния си маниер: „Мяу, мяу, котка”.

Онлайн потребители те се съмняват дали изобщо има мъж до себе си. Макар че тя не спира да тмърди колко е щастлива с новия си.

Но категорично отказва да разкрие кой е той. Както дали е българин или чужденец. Загадката остава, а снимката отново разбуни духовете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар