Потрес: Мис Тигрова надмина себе си по глупост!

Потрес: Мис Тигрова надмина себе си по глупост!
5 (100%) 1 vote

Мис Тигрова отново чупи рекордите по простотия!

Мис Тигрова пак успя да втрещи онлайн потребителите. Скандалната силиконка този път надмина себе си по глупост. Тя изригна в социалната мрежа, че заради новите си бомби не може да се отдава на нормалните си занимания.

Мис Тигрова

Мис Тигрова не спира да се излага и да ръси глупост след глупост

Силиконът й пречел да не си пуска вече провокативните клипчета в Интернет. Освен това новите й импланти й създавали дискомфорт. Защото й пречели да танцува на пилон и да се забавлява.

„След като си сложих силикона, не мога да слушам чалга в колата си. Дори и в къщи не се забавлявам, както го правих преди.

Вероятно това е от операцията, която си направих, за да си сложа силикон. Много често се и уморявам. Имам проблеми с вестибуларния апарат”, написа в личната си страница в социалната мрежа скандалната силиконка.

Мис Тигрова не спира да втрещява всички, които гледат и я слушат в социалните мрежи.

Мис Тигрова, чието истинско име е Мая Салмова, стана популярна с въпросните клипове и своите изцепки по различни въпроси.

Интернет сензацията стана известна преди четири години със своите коментари в социалните мрежи по злободневни проблеми.

Тя не пропускаше да обсъжда различни теми. А постовете си гарнираше винаги с провокативни снимки. Стриптизьорката с диплома по журналистика от НБУ си беше скрила профила, заради непрекъснатите провокации на хейтърите.

Но наскоро отново се появи, още по-скандална и провокативна.

Преди време мис Тигрова заяви, че голямата й мечта е да си сложи силиконови бомби. И сега това вече не й е мечта, а осъществена реалност.

Тя обясни тогава, че и без силикона в гърдите си изкарва достатъчно пари. На пилона. Дори повече от една журналистка. Но пък така била още по-атрактивна.

Накрая не забрави да допълни, че си е сложило кубиците в гърдите със собствени средства. „Заслуга”„ за тях нямал никакъв дърт чичка, заяви наперено стриптизьорката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар