Бомба: Решението на Златка Димитрова и Миро втрещи всички! (още подробности)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова е категорична, че иска точно това!

Златка Димитрова и приятелят й Мирослав преживяха какво ли не, за да бъдат заедно. Миро заряза съпругата и първото си дете заради любовта към плеймейтката, а злобата на майка му и бившата му се изля върху главите на Злати.

Златка Димитрова

Златка Димитрова си е наумила да ражда второ дете на Миро и то веднага

Вследствие на множеството обиди и огорчения пък Черната Златка изгуби първото си бебе, плод на любовта й с Миро. Тя премина през ада, но ето, че късметът най-после им се усмихна. И в момента двамата са щастливи родители на своето бебе Миро.

Миро е още съвсем мъничък, а Златка Димитрова и благоверният й дори още не са решили къде да хвърлят пъпа му. Предполага се, че крайният им избор ще бъде морето, защото там малчуганът се чувствал най-добре.

Тъкмо, когато нещата около тях се кротнаха обаче и Злати дори се върна на работа като модел, двамата с Мирослав хвърлиха бомбата. Която ошашави дори близките им. А именно, че вече усилено работят по създаването на второ бебе.

Златка Димитрова нямала търпение да роди и момиченце на Мирослав, а и да дари сина си със сестричка. С която да си играе и която да пази след години. Всичко това е наистина прекрасно, но повечето познати на плеймейтката са убедени, че й е още рано за подобна стъпка.

„Къде и защо ще бързат?! Вместо да се порадват на щастието и спокойствието си сега, то какво – нови тревоги и нови опасения заради втора бременност. Златка е млада, може да почака дори няколко години още“, смятат близки до нея източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар