Спешни мерки: Виж диетата, с която Тони Димитрова се зае да вае тяло за плажа!

Гласувайте за статията

Тони Димитрова вече не иска да е пухкавичка!

Тони Димитрова е една от любимките на народа. Рядко ще се намери човек, който да не я харесва – нищо, че няма съвършените мерки и е леко пълничка. Това, което печели хората, е нейната естественост и усмивка.

Тони Димитрова

Тони Димитрова се е зарекла, че скоро никой няма да я нарича пухкавелка

Като всяка жена обаче, така и Тони Димитрова си е суетна. И най-накрая й дошло до гуша да я бъзикат, че е пухкава. Зарекла се, че ще направи всичко, за да отслабне и речено-сторено.

От близо седмица и половина вече певицата се е подложила на диета за отслабване, с която иска да се втали възможно най-скоро. Плътно зад нея е половинката й Иван Ченов, който обаче си я харесва такава, каквато е.

Близки до Тони Димитрова разкриха, че в момента тя слабее като яде единствено и само свежи зеленчуци. Плодове не хапвала заради захарите, които се съдържат в тях. И дори избягвала червените зеленчуци като доматите, защото те също съдържат въглехидрати.

Най-засилено в менюто й присъствали зелените зеленчуци като креставици, тиквички, зеле, спанак, броколи и други. А само веднъж на ден към тях изпълнителката имала право да добави и около 200-250 грама месо.

Добре е месото да се ограничи до пуешко, пилешко или телешко, без свинско. А резултатът ще е още по-добър ако бъде заменено изцяло от риба.

Разбира се, трябва да се пие много вода или чай без захар. И певицата стриктно спазва указанията. А от мазнините към салатите от зеленчуци се добавя само малко зехтин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар