Деси Банова разкри тайната си за перфектна визия

Гласувайте за статията

Синоптичката Деси Банова, която е едно от най-красивите лица в родния ни ефир, разкри тайната си за красота

Очарователната Деси Банова разкри тайната си за красота. Оказа се, че блондинката поддържа блестящата си визия не със скъпи процедури и изтощителни диети. Тя залага на природосъобразния начин на живот. За целта синоптичката е изхвърлила всичко вредно не само от хладилника си, но и от банята.

Блондинката залага на био козметика и био храни. Тя сподели, че дори косата й е веган и вече използва единствено козметични продукти, произведени на базата на натурални съставки.

Деси Банова сподели, че отдавна е изхвърлила козметиката, съдържаща вредни съставки, която е агресивна не само към кожата и косата, но и към околната среда. Красавицата дава своя принос за опазване и на околната среда, наблягайки единствено на консумацията на чисти храни.

Решението на Деси Банова, което тя взела преди време да промени коренно живота си, е свързано с проект на световната организация по метеорология, в който тя участва, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Телеграф“.

Инициативата е насочена към ограничаване вредното въздействие на факторите, които водят до глобално затопляне.

Деси Банова, която постоянно се стреми към усъвършенстване в професионален план, често участва в подобни инициативи. Тя е посетила и няколко курсове по метеорология, благодарение на които е повишила квалификацията си.

Красавицата споделя, че  в ежедневието си прилага и други мерки за опазване на околната среда. Всички електроуреди и крушки в дома й са енергоспестяващи. Тя не оставя крушките да светят в стая, в която няма никой.

Деси Банова сподели, че никога не оставя и водата в банята да тече безпричинно. Блондинката разкри, че спортува активно. Примерът й следват и останалите членове на семейството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар