Тоалетът на Десислава Радева за юбилея на Царя струва колкото 10 пенсии

Гласувайте за статията

Десислава Радева така подразни модните експерти, че вече седмица им е на мушка.

Тоалетът на Десислава Радева на юбилея на Симеон Сакскобургготски се оказа по-интересен дори от всички царски особи, които бяха събрани на едно място.  Оказва се, че белият гащеризон е дело на модната марка MaxMara и струва точно колкото десет минимални пенсии в България – 2000 лева!

Явно Десислава Радева не е пестила средства, за да изглежда блестяща на царския прием. Но, както добре знаем, стилът с пари не се купува. И явно за този специален случай Първата дама не се е допитала да своите модни консултантите. А в резултат на това не бе пощаден от критиката не само на експертите, но и на гражданите.

Със сигурност някои са се вбесили от цената на белия гащеризон. „Недопустимо е първата дама, каквато нямаме по протокол, на най-бедната държава в ЕС да облича дрехи на такава стойност”, възмущават се хората.

Десислава Радева вбеси модните критици

Десислава Радева вбеси модните критици

Но, по-запознатите в сферата на модата са подразнени повече от това, че Десислава Радева е пръснала два бона, а че не го е направила както трябва. „Беше облечена наистина много добре, но ако отиваше на разходка с яхта през деня“, коментират експерти.

Според тях, тоалетът на Първата дама е абсолютно неподходящ за съответното събитие. И в случая не говорят за присъствието или отсъствието на сутиен под дрехата. Етикетът не е спазен, защото е трябвало да подбере рокля в тъмен с цвят и някакъв акцент, пише retro.bg.

Експертите смятат, че Десислава Радева е подбрала белия тоалет, за да привлече вниманието върху себе си. Е, определено успя да го направи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар