Атанас Колев нахрани Мария Илиева за младото й гадже! (виж как я нареди)

Гласувайте за статията

Мария Илиева се фука с 26-годишния си любовник!

Поп дивата Мария Илиева от седмици не спира да се фука с младото си гадже. 26-годишният Георги Михайлов е новата й любов, с която този път тя не се крие, а се показва навсякъде. И дори нещо повече – заговори се за сватба и то скоро.

Мария Илиева

Атанас Колев вече не може да гледа и на снимка Мария Илиева

Новините около Мария Илиева и избраникът й предизвикаха лавина от коментари в мрежата. Повечето от които, разбира се, са негативни. Потребители се гаврят с 40-годишната изпълнителка и манията й по млади момченца.

А жени моралистки заклеймиха постъпките й като припомниха, че досега Мария Илиева не е била засичана с мъж на нейните години, камо ли с по-голям и зрял от нея.

Не остана по-далеч в коментарите и бившият любовник на Мария – младото лъвче Атанас Колев. Рапърът направо нахрани кака си като от дни не спирал да се занася с нея и да я бъзика пред приятели.

Мнението на Наско Колев спокойно може да се нарече обективно обаче, тъй като самият той беше в плен на пипалата на Илиева. При това докато беше още на 18 години.

Припомняме, че певицата се облиза на младока по време на Х Фактор и едва дочака той да навърши пълнолетие, за да го катурне в кревата си.

„Пуснах и се, ама бързо се освестих и си плюх на петите. Този ще направи същото. Завалията не знае с какъв човек си има работа. Последното, което е проблем при Мария, е нейната възраст. Душата и характерът й са страшни, но ще има да си говорим пак“, убеден бил Атанас Колев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар