Ти да видиш: Сестрата на Тита се оказа по-красива от нея! (Кака й Деси взриви мрежата)

Гласувайте за статията

Каката на Тита е страхотна хубавица, разби всички!

Певицата и модел Тита се оказа надарена не само с талант и красота, но и със сестра. Кака, която не знаем къде е крила досега, но която се оказа страшна хубавица. По-готино парче и от самата нея дори.

Тита

Сестрата на Тита се оказа парче и половина

Двете сестрички са родом от град Силистра, но вече никоя от тях не живее там. Тита отдавна се премести с майка си в голям апартамент в столицата. Докато сестра й Деси живее в Бургас със своя приятел.

Противно на повечето роднини на известни личности, Деси не драпа да се доближи до славата покрай малката си сестричка. Въпреки че изглежда убийствено, тя стои настрани и си гледа собствения живот и работата.

Наскоро в интервюто си за „Папараци“ Тита призна, че има прекрасно семейство, но отказа да говори за него в ефир. „Има неща, които са лични и са ти толкова скъпи, че не искаш никой да се рови в тях. Не знам, може и да е суеверие, но искам да запазя семейството си далеч от чуждите очи и завистта на хората“, призна хубавицата.

Е, социалните мрежи обаче са повече от медия в момента. И точно те отварят вратичката към онова, което хората искат да скрият от журналистите.

Всъщност самата Деси няма защо да бъде крита. Не всеки ден имаме удоволствието да видим такова красиво и фино момиче. Което на всичко отгоре дори няма стремежи да се изтъква и да влиза в графата мераклийки за пари и слава.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ти да видиш: Сестрата на Тита се оказа по-красива от нея! (Кака й Деси взриви мрежата)”

  1. aA??

    юни 22. 2017

    Дал Бог нос и уста. Естествени … и на двете еднакви…

Добавете коментар