Деси Банова разкри тайната на фигурата и прекрасната си коса! (виж тук)

Гласувайте за статията

Деси Банова отдавна не яде месо, а вече е предприела и крайни мерки!

Крайни мерки за здравето и красотата си е предприела синоптичката на Нова телевизия Деси Банова. Ветеранката сред трите хубавици отдавна прехвърли 30-те и дори вече гони 40-те години.

Деси Банова

Деси Банова разкри тайната си за красота и здраве

Тя отлично знае, че във всеки момент опасността да бъде изместена от младо и свежо лице, става все по-голяма. И затова, вместо да мрънка и да злобее, просто се грижи за себе си. И за семейството си, разбира се.

Вече години наред Деси Банова не яде месо. Твърди, че се чувства много по-здрава, енергична и лека. Но това не е единственото, което прави за тялото и красотата си. От доста време насам тя не ползвала никакви други продукти, освен био такива.

И смая всички, че не само стомахът, но и косата й не приемат химии и вредни субстанции. „Косата ми е истински веган. До нея не се доближава нищо, което съдържа химия или изкуствени съставки. Не ползвам дори и опаковки, които не се рециклират, за да не замърсявам околната среда“, казва Деси Банова.

Семейството й също като нея привикнало да се храни и живее повече от здравословно, както и да се грижи за себе си с много движение. Когато не й остава време за фитнес, Деси просто ходи пеша или играе с детето си в парка.

За мнозина може да изглежда прекалено това нейно влечение към естествените и полезни храни и дейности, но ако съдим по вида й, то тя е на прав път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар