Бивш агент от MI5: Аз убих принцеса Даяна! (Кой е наредил?)

Гласувайте за статията

Бивш агент от MI5 с шокиращи твърдения за смъртта на принцеса Даяна

Ако твърденията на един умиращ агент за смъртта на принцеса Даяна се потвърдят, това ще бъде най-големия скандал за кралското семейство. Според твърденията на Джон Хопкинс той стои зад смъртта на принцесата.

И е причинил кончината й по нареждане на принц Филип.

„За първи път през живота ми, ми се наложи да убия жена. И за първи път ставаше въпрос за член на кралското семейство. Нареждането дойде директно от принц Филип. Работех в подразделение, което се занимаваше с неутрализирането на заплахи за кралството. Отстранявахме журналисти, политици, депутати — всеки, който е заплаха. Убивал съм военни, лекари — всякакви хора. Но за първи път трябваше да отстраня жена. И то принцеса Даяна“, твърди Хопкинс.

По думите му, той и екипът му организирали доста сложен за смъртта на принцесата.“Тя се канеше да се омъжи за мюсюлманин. И не стига това, а бе и бременна от него. В същото време знаеше прекалено много за кралското семейство и за техните тайни. И трябваше да бъде неутрализирана“, добавя още той.

MI5 не са коментирали изявленията на бившия си агент. Мъжът е тежко болен и умира от рак. Той е убеден, че ще го задържат, след като е проговорил, но не искал да си отиде с нечиста съвест от този свят.

„Знам, че ще дойдат за мен след това. И знам, че нищо не може да бъде доказано, тъй като MI5 не пази документи от тези си акции. Но казвам истината — ние убихме принцеса Даяна. И то по заповед на принц Филип“, добави той.

Нито агенцията, нито кралското семейство са коментирали изявленията, а вероятно и няма да го направят. Самият принц Филип в момента е в болница с инфекция на пикочните пътища и семейството му е доста притеснено.

Бивш агент на MI5 твърди, че е убил принцеса Даяна

Бивш агент на MI5 твърди, че е убил принцеса Даяна

Въпреки че според лекарите причини за тревога няма, кралицата е притеснена. Внуците му също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар