Слави Трифонов едва се държи на краката си (Идва ли краят на живите му концерти?)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов едва издържа на сцената, бодигардове го носят на ръце след участието в „Арена Армеец”

За болестта на Слави Трифонов се знае отдавна. Но последните му концерти показват, че здравето му се е влошило. Шоуменът не може да изкара дълго на участие.

Свидетели разкриват, че Гологлавия водещ бил придържан от двама гардове когато слизал от сцената. Това се случва и трите пъти след големите му концерти.

Според мълвата краката на Трифонов са блокирали напълно. Особено десния си крак не можел да отлепи от земята. За да се придвижи си помагал с ръце.

Добре, че били охранителите да го подкрепят и да го подпират. От далеч се виждаше, че му е трудно да се движи и изпитва мъка когато правеше дребни крачки на сантиметър, коментират състоянието му фенове.

Екзалтираните зрители в „Арена Армеец” споделят, че няколко пъти Слави направил отчаян опит да стане от стола, на който прекара по-голямата част от времето на сцената. Но краката му толкова на го държали, че при опит да се подпре на стойката на микрофона си, че за малко да я събори върху аутокюто, предават от електронното издание retro.bg.

Очевидци разкриват, че след втория си концерт Слави бил изнервен до крайност. Точно тогава привикал Цветелина Грахич при себе си. Бил седна на стол не далеч от трибуните и нападнал беквокалистката си с нецензурни думи. Толкова се бил разгневил, че някой се уплашили да не я удари. Защото гневно размахвал ръце пред лицето й.

Това бил момента, в който шоумена изпъдил Грахич за неадекватното й поведение пред очите на хиляди хора.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар