Джеки Чан направи нещо изненадващо

0

Актьорът лишава децата си от наследство

Световноизвестният актьор Джеки Чан направи нещо, с което изненада всички.

За никого не е тайна, че Джеки Чан има двама наследника – син и дъщеря. Оказва се обаче, че нито един от тях няма да има възможността да се възползва от богатството му.

Синът на Джеки Чан вече е тръгнал по неговите стъпки. Той се изявява като певец и поради тази причина актьорът е още по-уверен в решението си за наследството.

Много от най-богатите хора на света споделят убеждението, че парите никога не идват, когато са самоцел.
Бизнесът е въпрос на брилянтни идеи, отдаденост, добър мениджмънт, перфекционизъм и не на последно място – последователност.

Джеки Чан
Актьорът лишава децата си от наследство

Истината е, че тези, които разполагат с повече пари от 99% от хората на планетата, гледат с друго око, различно от това на бедните.
Вероятно точно това е и причината, поради която голяма част от най-големите богаташи водят съвсем скромен начин на живот.

Голяма част от богаташите са доказани филантропи. По-голяма част то тях даряват богатството, което са успели да натрупат за благотворителност.
На практика те няма за какво да похарчат толкова много пари.

Припомняме, че през 2006 г. американският бизнесмен и инвеститор Уорън Бъфет заяви, че ще дари 99% от състоянието си за благотворителност.
Той бе категоричен, че не е привърженик на наследяването на богатство, имайки предвид, че 6 милиарда хора по света тънат в бедност.

Марк Зукърбърг също е сред богаташите, които възнамеряват да дарят по-голямата част от богатството си за благотворителни каузи.
Това означава, че наследниците му няма да могат да се възползват от състоянието, което е успял да натрупа.

От началото на кариерата си до момента, Стинг е успял да натрупа около 300 милиона долара. Той има шест деца, но това, което прави впечатление е, че нито едно от тях не е включено в завещанието му.
Музикантът посочва, че към момента наследниците му се оправят с живота повече от чудесно и поради тази причина смята, че не се нуждаят от финансовата му подкрепа.

Подобно е виждането за богатството и на още редица известни личности, които разполагат с милиони, дори милиарди по сметките си, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.