Лора Крумова и Галя Щърбева подлудиха управата на Нова тв

Гласувайте за статията

Лора Крумова и Галя всяха смут в Нова тв

Лора Крумова и Галя Щърбева подлудиха шефовете си в Нова тв. Причина за това е желанието на двете дами да родят по още едно дете. В това няма нищо неестествено. Стряскащото в случая е, че двете колежки и добри приятелки са решили да заченат по едно и също време.

Причината за това е, че искат заедно да отгледат децата си. Наскоро двете запознали шефовете си с плановете за майчинство. Мениджърите на Нова тв не са на себе си след казаното от двете водещи.

Майчинство на двете дами по едно и също време означава, че предаването ще остане дълго без водещи. Това е голям риск за предаването, което вече се е наложило кат фаворит в ефира благодарение на двете водещи. Идването на други водещи на тяхно място е голям риск и може да срине рейтинга на предаването, счита ръководството на Нова тв.

Лора Крумова и Галя Щърбева запознали шефовете си в детайли с намеренията си. Двете приятелки планират да заченат в края на лятото. В такъв случай децата им ще се появят на бял свят в началото на следващото лято.

Така двете дами ще имат възможността да им се посветят и да им отделят достатъчно време през летните месеци, когато предаването излиза в отпуск.

Но вероятно завръщането им в телевизията ще се забави, тъй като и двете ще трябва да влязат във форма. Проблемът  е по-сериозен при Лора Крумова, която дълго след раждането на първородния си син не успяваше да свали излишните килограми.

За едновременното зачеване на двете дами има и още една пречка. Докато за Лора Крумова едва ли е проблем да зачене, когато пожелае, то за Галя Щърбева това вероятно ще е проблем. Първото си дете тя зачена ин витро, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар