Лиляна Павлова разкри какво е в състояние да я разплаче

Гласувайте за статията

Под сериозната и строга външност на Лиляна Павлова се крие една интересна душевност.

Бившият регионален министър и настоящ, отговарящ за европредседателството, Лиляна Павлова е коренно различен човек на работното си място и в личния си живот. Нравът и името си наследява от баба си, с която живее до последния й ден. И двете дами са определяни като работохолички, особнячки.

Но, докато бабата на Лиляна Павлова е студена и трудно се трогва от нещо, внучка й е доста по-чувствителна от нея. Дясната ръка на Бойко Борисов не се срамува да си признае, че плаче а тъжни филми и се натоварва емоционално.

Ако чуждите истории на малкия или големия екран успяват сериозно да я разстроят, то в действителността доста малко неща могат да напълнят очите й със сълзи. Министърът си признава, че от щастие е плакала един-единствен път в живота си – когато е родила дъщеря си София.

Тогава превъзбудената майка решила да даде на рожбата си име, което не е наследство от никой роднина. Оказало се, обаче, че изборът на най-точното име, което да не е на баба или дядо, си е направо непосилна задача! Все пак, Лиляна Павлова взело прагматично решение – отсяла 10 от 100-те най-популярни имена. Със съпругът й се спрели на София в последния момент.

Днес дъщерята на политика е най-близката й приятелка и най-големият й съдник.

Двете си приличат по своята хиперактивност. Малката Лиляна Павлова участвала във всички културни дейности в своето руско училище и доказала, че е последовател на тактиката на майка си, която е рускиня.

„Традиции, дисциплина. Нямам пропуск. Много мразя да не правя нищо. Скучно е. Хваща ме съклет“, споделя кадърът на ГЕРБ. Затова и днес не отказва предизвикателства в професията си и се стреми постоянно да се развива. Само в любовния си живот не търси промяна, а постоянство в отношенията със съпруга си Пламен.

Въпреки че още преди 12 години е приела неговата фамилия, все още навсякъде я приемат и изпращат като Павлова. А това води до комични ситуации не веднъж. В семейния живот на министъра също присъстват повече забавни случки, отколкото скандали, пише retro.bg.

Лиляна Павлова се оказа по-чувствителна, отколкото изглежда

Лиляна Павлова се оказа по-чувствителна, отколкото изглежда

Най-често Лиляна Павлова се дразни на съпруга си, защото иска да кара общия им автомобил. Ако Пламен е зад волана, или ще объркат посоката, или нещо друго ще се случи. А съпругата му иска всичко да бъде под неин контрол!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар