Инцидент с Юксел Кадриев в ефир: Крие се от камерите!

Гласувайте за статията

Юксел Кадриев избяга от ефир заради инцидента!

Юксел Кадриев пострадал драстично. Водещият на новините по Би Ти Ви едва изкарал емисията си в сряда. На поредният ефир новинарят буквално фъфлел и не знаел как да се крие по-дълго от камерите.

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев неистово бягаше от камерите

Той счупил зъб, след като си хапвал преди това от ореховка. Едва изчакал да мине емисията и веднага посетил денонощния стоматологичен кабинет.

Той се намирал в околностите на НДК и новинарят бил пред припадък, когато седнал на зъболекарския стол. Напереният Юки изпитвал неистов страх от машинката на специалиста, но бил твърде суетен, за да не го направи.

Но зъболекарят го попарил с лоша новина. Той му съобщил, че зъба му е пострадал жестоко и ще се наложи да го извадят. Лекарят му казал също, че повечето от травмите по зъбите се случват именно при консумацията на този десерт.

Защото вътре има частици от орехови черупки, които предизвикват трошенето на зъбите.

Юксел Кадриев не един път си трошил зъби по този начин. Последният път му се случил подобен инцидент. Тогава той отново бил захапал ореховка.

Телевизионерът обожавал този сладко изкушение. Но тогава получил отчупване само на малко парченце от зъба. И минал доста леко с травмата.

Сега обаче нещата се задълбочили. Защото той скоро забравил за драмата и отново се нахвърлил на любимия си сладкиш. Но сега нещата се оказали доста сериозни.

Добре че пострадалия му зъб се намирал назад. И дори да бъде изваден, няма да се вижда отпред, на фасадата му.

Юксел Кадриев сериозно се замислил дали да не си направи фасети и така веднъж завинаги да се прости със страховете и болките от посещението на зъболекарски кабинети.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар