Росен Петров взе изненадващо решение

Гласувайте за статията

Росен Петров изненада всички с решението си

Росен Петров взе решение, с което изненада всички. Бившият тв водещ, който си тръгна позорно от телевизията, отново ще блесне под светлините на прожекторите. Въпреки, че беше категоричен, че няма да го направи отново, той промени решението си.

Бившият доверен човек на Слави Трифонов получи апетитно предложение, на което не може да устои.

Той е бил поканен да участва в новия сезон на ВИП Брадър. Първоначално бившият телевизионер, който напусна позорно телевизията, бил категоричен, че няма да се появи отново в ефир. Но след като се запознал с предложението на Нико Тупарев, променил решението си.

Маститият продуцент предложил на Росен Петров рекордния хонорар от 120 000 лв. Сделката между двамата е почти на финала. Но все още текат преговори между двете страни. Уточняват се условията за участието на бившия телевизионер.

Според запознати бившият служител на Слави Трифонов се договаря за по-различни условия. Неговото желание било да не се включи във форма от самото начало. А да влезе в него някъде към средата, но хонорарът му да остане същия.

Пъстрата автобиография на Росен Петров е като магнит за продуцентите на хитовото шоу. Политикът стана известен на широката общественост покрай изявата си в шоуто на Слави Трифонов. Той дори се славеше като дясната ръка на Дългия.

Но си тръгна позорно от формата след грозен скандал между него и учиндолеца. Последваха грозни обиди и нападки от страна на двамата. След това Росен Петров се зае със собствено предаване. Но и с това не успя заради политическите си амбиции.

След телевизионния си провал бившият телевизионер се вля в редиците на партията на Николай Бареков. Но след провала й на последните избори, Росен Петров изчезна от публичното пространство, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар