Надя Стоева прецака Джена

Гласувайте за статията

Сметките на Джена излязоха накриво

Надя Стоева попари копнежите на Джена. За тихата война, която двете дами водят, се говори отдавна. Но и този път свекървата излезе като победител от нея.

Властната Надя Стоева за пореден път попари копнежите на снаха си. Солистката на „Канарите“ направи на пух и прах младата пайнерка.

От години Джена има амбицията да оглави Канарите и да измести Надя Стоева. Но последната е категорична, че няма да отстъпи мястото си на по-младата от  нея изпълнителка. Надя Стоева не просто не допусна снаха си да оглави оркестъра, но й я държи встрани от него.

Наскоро „Канарите“ честваха 42 години на сцена. И въпреки, че Джена има няколко песни с тях, нито  Надя, нито нейният съпруг отразиха това. Двамата не казаха и думичка за съвместните си проекти с младата певица.

Поредният албум на „Канарите“, който се нарежда на 22-ро място сред произведенията им, също е минимално и почти незначително участие на Джена. Въпреки, че тя вече е снаха в семейството и дари фамилията с мъжки наследник, свекърва й е категорична, че няма да я допусне в оркестъра.

За война между нея и амбициозната  пайнерка се заговори още преди сватбата й с Наско Младши. Надя Стоева доказа тези твърдения, опитвайки се да засенчи булката в деня на сватбата й.

Титулярката на „Канарите“ се появи на сватбата на сина си с бяла рокля и с това даде ясно да се разбере, че булките всъщност са две и тя винаги ще бъде на първо място в сърцето на сина си.

Но Джена също не й отстъпва. Както вече стана ясно, младата пайнерка е ограничила до минимум контактите на свекървата с внучето й. Противно на очакванията, че Джена ще повери сина си на двете баби, тя предпочете да му наеме детегледачка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар