Дебора зверски пребита заради Фики Стораро!

Певицата Дебора е живяла в истински кошмар с гаджето си. Двамата със Сергей Сергиев имали връзка от половин година. Но последните три месеца били истински кошмар за нея. Тя живяла в ад, тъй като перничанинът редовно я пребивал. [caption id="attachment_520280" align="aligncenter" width="232"]Дебора Дебора е била бита зверски от гаджето си заради Фики[/caption] 31-годишното й гадже й посягал особено, след като прекалил с алкохола. На няколко пъти й разбивал носа. Друг път така я цапардосал, че целите й дрехи се обагрили в алена кръв. Веднъж така я пребил зверски, че лежала пред къщата му в безсъзнание в продължение на 15-20 минути. Той така и не отишъл да види как е, има ли нужда от помощ.

„Пред приятелите ми казваше или че ме боли корема, или съм си ударила главата в масата. Често се появявах със синини по себе си. Но от срам не си признавах, че Сергей ме пребива.

А аз го обичах много, дори исках дете от него. Едва сега разбрах, че той няма да се промени. Той е насилник”, разказва Дебора.

Тя не само търпяла удари и здрави шамари, но и нецензурни обиди. Той я наричал с най-долните думи, като „курва”, боклук” и прочие гадни наименования. Но цели три месеца певицата търпяла този ад. Сега обаче била решена повече да не се връща при него. Нещата се обърнали у нея при последния побой. Те били на бал на едно момиче. Тя искала да си тръгнат, а той да отидат на дискотека. Само че тя имала фотосесия на сутринта и го помолила да си вървят. Той настоял и отишли на чалготеката. Там тя се видяла с Фики и започнали да си говорят за песни и работа. Като видял това, Сергей се приближил и я заплашил да си тръгва. Той изревнувал от Фики и на бара я попилял от бой. Така й се развикал и й замахнал, че й разбил носа. Това не му стигнало и заскубал и косите й. Дебора се страхува за живота си. Поп фолк дивата е категорична, ме повече няма да се върне при гаджето си. Но той заплашил, че ще я залее с киселина, ако го изостави. Това не е първия път, когато фолк певицата Дебора я яла здрави тукати. Преди време един мъж така я зашлевил, че й „отвъртял главата”. В Испания друг нерез пък й разбил носа. Дебора е категорична, че повече няма да повтори грешките си. И няма да позволи на мъж да й посяга.