Не е за вярване: Виж срещу каква сума Росен Петров пристана на Вип Брадър!

Гласувайте за статията

Росен Петров влиза в най-известната къща у нас наесен!

Бившият водещ и депутат Росен Петров взе решение, което удиви всички и дори най-близките му хора. Той се съгласи да пристане на Вип Брадър. И да влезе в Къщата тази есен срещу солидна сума.

Росен Петров

Росен Петров ще гушне 120 000 от Вип Брадър тази есен

В преговорите си с Нико Тупарев, Росен Петров е склонил да стане за резил срещу 120 000 лева. Казваме да стане за резил, тъй като поне до момента е нямало звезда, която да е участвала в шоуто и да си е тръгнала от него единствено с позитиви.

Дори Йорданка Христова и дует Ритон успяха да разочароват зрителите, а са едни от най-големите им любимци. Лесно можем да предположим какво ще се случи с Росен Петров. Който не се радва и на четвърт от тази всенародна симпатия.

Близки до някогашната дясна ръка на Слави Трифонов обаче разкриха, че напоследък Росен е изтънил финансите си до скъсване, а иска да се жени.

Припомняме, че той предложи брак на по-младата си приятелка Карина. Която е свикнала на охолен живот като принцеса. При все, че е започнал да обеднява, Петров сериозно се тревожел, че Карина ще го отсвири и ще си намери по-добра партия.

Затова и приел да се поизложи в Брадъра, но да излезе оттам доста по-богат. А и поставил условие на продуцентите на Вип Брадър да не влиза още в началото, заедно с другите участници, а да го направи около средата на формата.

Новината звучи обещаващо като се има предвид, че Росен няма да е единственият политик в Къщата. Заедно с тях един покрив ще делят няколко видни кифли, както и големи изпълнители като Маргарита Хранова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар