Моден гуру направи горещ коментар на стила на Десислава Радева

Гласувайте за статията

Съпругата на президента отново сгафи

Модният спец проф. Любомир Стойков направи горещ коментар по отношение на стила на президентшата Десислава Радева.

Той отбеляза, че следи под лупа развитието на стила на първата дама на Република България. Не скри, че има известно подобрение в сравнение с началото, когато се появи до съпруга си след края на изборния ден.

В подкрепа на думите си проф. Любомир Стойков даде за пример тоалетите, с които Десислава Радева бе облечена по време на посещението в Брюксел и срещата при папата.
Той обаче не си спести фактите, а именно, че значителното подобрение на стила й на обличане се дължи на модните експерти, които отдавна са се доказали в тази област.

Десислава Радева

Съпругата на президента отново сгафи

Именно на тях е поверен стилът на президентшата. Модният гуру не се стърпя и посъветва политиците ни да се обличат с повече вкус. Той обаче побърза да добави, че това не означава, че е задължително да демонстрират лукс.

Тези дни Десислава Радева за пореден път успя да разбуни духовете на обществото. Тя си позволи да се появи на рождения ден на Симеон Сакскобургготски без сутиен. Ако ли пък изобщо е сложила такъв, то по нищо не личеше.

Тази случка доведе до предложение в социалните мрежи да се разкрие дарителска сметка за президентшата, в която да се събират пари и да си купи сутиени.
Генерал Деси, както мнозина я наричат се бе докарала в бял гащеризон, но очевидно бе забравила да сложи някои дамски аксесоари.

Кралските особи и уважавани гости на царя останаха без думи от крайно неподходящият тоалет, на който бе заложила съпругата на президента Румен Радев.
Сякаш за капак на тази изцепка, зърната на първата дама напираха през белия тоалет и сякаш вадеха очите на високопоставените гости на Сакскобургготски.

Дамите, присъстващи на събитието не вярвали на очите си. Те не разбирали как е възможно точно съпругата на президента да се излага по този начин, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар