Сашо Кадиев притеснен за живота на щерка си

Гласувайте за статията

По случая с убитото им преди дни куче се води разследване

Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев трепери за живота на дъщеря си.

Той не скри, че е изключително притеснен за малката си дъщеричка, майка си и съпругата си след като изверг уби едно от кучетата в двора им, в къщата в Кокаляне.

Сашо Кадиев посочи, че е много притеснен, че в дома си има дете и две жени, които не са защитени срещу подобни вандалски прояви. Тв водещият сподели, че ако въпросният изверг, извършил това злодеяние има лоши намерения, може да отиде някой друг ден в дома му и застреля детето или някой от близките му в окото.

Сашо Кадиев

По случая с убитото им преди дни куче се води разследване

Това сподели актьорът Сашо Кадиев, след като неизвестен изверг успя да простреля любимото им куче Джаки. Припомняме, че преди броени дни майката на Сашо Кадиев – Катето Евро изрева, че любимото им куче е издъхнало, след като по него са стреляли. То е било ранено в окото и в корема.

При все, че когато Катето Евро видяла, че един от домашните й любимци бере душа, веднага го грабнала и го завела в най-близката ветеринарна клиника, където се борили цял ден за живота му, кучето издъхнало.
Наследницата на Сашо Кадиев непрекъснато пита баба си къде е Джаки, а Катето Евро няма смелост да й разкрие истината.

По случая вече се води доста сериозно разследване от полицейски служители от 8-мо районно управление. Те са се заели със случая, а семейството на Сашо Кадиев се надява, че извергът ще бъде открит и ще си понесе последствията от закона.

Тв водещият сподели, че в къщата в Кокаляне живеят от 1993 година и до момента не е имало подобни посегателства върху домашните им любимци.
Още повече, че застреляното куче, никога не е лаяло по хората, не е хапало никого и не е създавало каквито и да било проблеми.

Актьорът и тв водещ допълва, че нямат конфликти със съседите и подчертава, че случаят е изключително мистериозен. Не крие, че се страхуват, че стрелбата може да е целенасочена, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар