Пребиха известна фолк певица заради Фики Стораро

Гласувайте за статията

Дебора разкри, че е била системно пребивана

Известна фолк певица е била системно пребивана в рамките на три месеца заради Фики Стораро.

Фолк дивата Дебора е била пребита жестоко за пореден път от 31-годишния перничанин Сергей Сергиев, който й е бивш приятел.
Дебора и Сергей се запознали преди половин година.

Отначало връзката им потръгнала по мед и масло. Изведнъж обаче тя попаднала в безкраен кошмар. Тормозът над нея станал денонощен.
Дебора разкрива, че когато пийнел повече, бившият й приятел започвал да й налита на бой. Често пъти фолк дивата ходила с разбит нос.

Фики Стораро

Дебора разкри, че е била системно пребивана

С цялата си наглост Сергей казвал на приятелките й, когато се интересували какво се е случило, че сама се е ударила някъде.
Дебора обаче разкрива, че това е невъзможно като се има предвид, че нараняванията били основно от вътрешната страна на ръката й.

Когато лицето й било насинено, тя казвала на приятелите си, че я измъчват жестоки болки в корема и по този начин не й се налагало да излиза на кафе с тях.
Към днешна дата тя недоумява защо е лъгала приятелите си и предполага, че я е било срам да признае истината.

Въпреки целият този кошмар, в който живяла, Дебора твърди, че е обичала Сергей до лудост и дори искала да има дете от него.
В един момент обаче тя си дала ясна сметка, че няма да се промени и решила да се избави час по-скоро от ада, в който живяла.

От системните удари към днешна дата движи трудно дясната си ръка. Дебора споделя, че Сергей избягвал юмручните удари, а я удрял с обратната страна на ръката.
Последният път, в който й посегнал бил преди две седмици.

Тогава Дебора била на бала на едно момиче. Поискала да си тръгне навреме, тъй като на следващия ден имала фотосесия. Сергей обаче настоял да отидат на дискотека.
Там получила поредната порция бой, тъй като я видял да разговаря с колегата й Фики Стораро, пише pik.bg.

Фики Стораро

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар