Президентът Румен Радев крие бурно детство (Вижте как е вбесявал родителите си)

Гласувайте за статията

Колкото е уравновесен и здраво стъпил на земята Румен Радев днес, толкова е бил див и своенравен като млад.

Вчера Румен Радев отпразнува своя 54-и рожден ден. По този повод изплуват усмивки от старите ленти на президента. Той е отрасна в село Славяново, а родителите му и до днес обитават родния дом. Щастлив е от факта, че детството си е прекарал сред природата и на свобода, която при него е била силно желана и винаги извоювана.

Още от невръстна възраст започнал да помага в отглеждането на животните. Още в първи клас бил ангажиран с цялостните грижи за семейния кон. Тази отговорност не го плашела, а дори го радвала. Малкият Румен Радев обичал да язди без седло и често се вживявал в ролята на Винету, препускайки по гори и полета. А, междувременно, си мечтаел да стане служител в селската мандра.

Е, днес мечтите му са преизпълнени, а детството е останало като ярък и умилителен спомен в съзнанието на върховния главнокомандващ. В трети клас в малката му глава се зародила идеята да стане пилот, вдъхновен от книгата „33 стъпала към небето“. Като ученик често бягал от вкъщи или от час, за да кара безмоторен самолет или да скача с парашут в Стара Загора.

Румен Радев е запален по самолетите от трети клас

Румен Радев е запален по самолетите от трети клас

Родителите му знаели, че няма как да излязат на глава с него и му давали пълна свобода. Като най-голямата негова беля майката и бащата на Румен Радев и до днес единодушно посочват записването му на своя глава в авиаторското училище в Долна Митрополия, пише retro.bg.

Президентът завършва като първенец на випуск 1987 г. на ВНВВУ „Г. Бенковски“. А днес, със сигурност всички тези негови грехове са опростени. Освен със страстта си към летенето, Румен Радев си спомня младежките си години и със свиренето на китара, което доста е впечатлявало дамите. А сега той е гордостта не само на родителите си, но и на родното Славяново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар