Ванга била ни жива, ни умряла цели 2 месеца

Гласувайте за статията
Руснаците издадоха 20-томна енцикпопедия за българската ясновидка Ванга

Автор на изданието е кандидатът на философските науки и член на Съюза на руските журналисти Анатолий Богданович – съобщава „Уикенд“. В любопитното четиво са събрани интересни моменти от биографията на врачката, предсказанията й за края на света, истинските и фалшивите публикации, които продължават да се бълват от медиите по неин адрес, снимки, разкази на хора, посетили дома й, и какво ли още не – отбелязва изданието.

Сред любопитните факти е хороскопът на Ванга, направен от руски звездобройци. За рождена дата те взимат 31 януари 1911 г., но уточняват, че това едва ли е истинската й поява на белия свят, като изреждат няколко аргумента. Ключовият е, че пеленачето проплакало едва на 28 март, а не веднага, както правят новородените.
„Как е живяла през този период, никой не може да обясни. Но е ясно, че от 26 март вече има име и официално е обявена за жив човек“ – разкрива в колосалния си труд Анатолий Богданович.

Ванга била подвластна на два зодиакални знака – Водолей и Овен

Водолеите, родени в края на януари, се намират под знака на Венера, което дава на човека доброта, отзивчивост, чувство за дълг и оптимизъм. Именно като такава е описана Ванга от познатите си.
От Овена пък идват привързаността й към красивите вещи, стремежът към хармония и към разбирателство с околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар