Димитър Бербатов обзаведе щерките си с джип за 120 бона

Гласувайте за статията

Димитър Бербатов за пореден път се доказа като родител за пример.

След благотворителния мач All Stars  в подкрепа на деца-таланти, Бербатов направи мил и доста щедър жест и към своите наследници. прекрасните му дъщери Елиа и Деа го подкрепяха безрезервно от трибуните на националния стадион. А той им се отблагодари, както най-добре умее!

В последните месеци ежедневието на Митко бе напълно погълнато от подготовката за мащабното спортно събитие. Въпреки това, той не изостави грижите за дъщерите ни. Нещо повече – намери време да ги уреди с нова лукс придобивка.

Бербатов е отявлен ценител на скъпите и бързи коли. Всичко знаем за мощното му черно Бентли, с което събира погледите у нас. А сега, към автопарка на футболната звезда, се прибавя и един мощен джип. Наскоро той е закупил чист нов огромен „Ягуар“, решен в любимото черно. Наскоро той бе признат за Кола на годината. Освен, че е доста бърз, звярът е и сигурен. А това е много важно за целта, за която е закупен.

Бербатов е баща-мечта

Бербатов е баща-мечта

Возилото не е поредната му прищявка и не е за лично ползване. Със сигурност ще видим и Митко зад волана на звяра на четири гуми. Той не е пропуснал да подложи и тази кола на външен тунинг, на който е фен отдавна, пише pik.bg.

Но, основното му предназначение е да бъде на разположение на малките му принцеси. Разбира се, през повечето време Деа и Елиа са в компанията на майка или татко. Но и те имат своите ангажименти и тогава грижите падат на плещите на служителите, наети от Бербатов за нуждите на звездното семейство. Лъскавият джип докара момичетата до входа на националния стадион за мача и е на техните услуги 24 часа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар