Десислава Радева отново скандализира с визията си, този път се изложи брутално!

Десислава Радева отново скандализира с визията си, този път се изложи брутално!
3 (60%) 3 votes

Десислава Радева се появи без сутиен на приема за юбилея на Симеон Сакскобургготски.

Снощи президентът Румен Радев и Първата дама Десислава Радева бяха сред почетните гости на юбилея на Цар Симеон. Той събра не само десетки представители на кралски фамилии от цяла Европа, но и родния политически елит. А съпругата на върховния главнокомандващ отново бе плътно до него, с гордо вдигната глава.

След посещението си в централата на НАТО и срещата с редица световни Първи дами, Десислава Радева си призна, че ползва услугите на стилисти и дизайнери и им благодари за визията си. Ако тогава бе заложила на елегантен и ефектен тоалет, този пък един гаф срина цялата й репутация. Тя тамън бе започнала да става симпатична на мнозинството с модните си решения, когато се случи това…

За приема в двореца „Врана“ тя заложи на елегантен гащеризон с бяла долна и бежова горна част, декорирана с ефектна подобие на панделка. Тоалетът видимо издължава и вталява Десислава Радева. Но, една част от него липсваше и това бе прекалено осезаемо!

Десислава Радева сътвори най-чутовния си моден гаф

Десислава Радева сътвори най-чутовния си моден гаф

По-наблюдателните забелязаха, че Първата дама е „пропуснала“ да си сложи сутиен. По тази причина, някои подробности от анатомията й доста изпъкваха, особено в профил. Въпреки това, тя въобще не се притесни то този факт и гордо позира със съпруга си и рожденика, пише pik.bg.

Разбира се, облеклото на Десислава Радева се превърна в широко дискутирана тема както на самия прием, така и в социалните мрежи, където изтекоха снимки от събитието. Според мнозина, облеклото й въобще не е подходящо за случая, а липсата на сутиен дори няма нужда от коментар!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар