Бойко Борисов в болница по спешност, пропусна юбилея на Царя

Бойко Борисов в поредна операция
0

Примерът Бойко Борисов бе опериран по спешност вчера привечер.

Бойко Борисов снощи бе в болнична стая, вместо в резиденция „Врана“ на юбилея на Симеон Сакскобургготски. Наложило се е по спешност да му се направи оперативна артроскопска интервенция на коляното поради увреден менискус. Все още няма официална информация точно при какви обстоятелства е настъпила травмата.

Премиерът е бил опериран от началника на клиника и един от най-добрите травматолози в страната доц. д-р Антони Георгиев. Той разкри, че интервенцията е преминала без усложнения, а травмата е „класическа“. Това не е първата подобна контузия на Бойко Борисов, който три пъти е опериран заради проблеми с коленете.

Д-р Георгиев успокои, че възстановяването на министър-председателят ще се възстанови доста бързо. А дали ще остане известно време под лекарско наблюдение, това той сам ще си прецени. Но, доколкото го познаваме, веднага ще хукне по неотложните си задачи.

Бойко Борисов в поредна операция
Бойко Борисов в поредна операция

Заради интервенцията по спешност, Бойко Борисов не успя да уважи 80-я юбилей на Симеон Сакскобургготски. Той се оказа големият отсъстващ на приема в резиденция „Врана“ и всички му пожелаха да се възстанови възможно най-бързо. А, от болничната стая, премиерът не пропусна да коментира най-актуалната новина от световния политически елит, пише pik.bg.

Въпреки че преди броени часове бе претърпял операция, Бойко Борисов изрази своите най-искрени съболезнования на близките на „стария канцлер“ на Германия Хелмут Кол: „Сърдечни съболезнования към семейството на # HelmutKohl. Невероятно влиятелна и важна фигура за съвременна Европа“, написа той в Туитър.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.