Фики Стораро в ново амплоа

Фики Стораро в ново амплоа
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро влиза в ново амплоа

Фики Стораро взе важно решение. Много скоро ще видим изпълнителя в ново амплоа. Очевидно хонорарите от пеене не са му достатъчни, тъй като е решил да започне собствен бизнес.

Изпълнителят вече се е насочил към сфера на дейност и до няколко месеца проектът му ще бъде реализиран. Наследникът на Тони Стораро е решил да се занимава с ресторантьорски бизнес. Той ще отвори наргиле бар и вече има концепция за проекта си.

Изпълнителят вече е избрал място, на което ще бъде заведението му. Но засега предпочита да го запази в тайна.

Фики Стораро е убеден, че бизнесът му ще бъде изключително успешен. Самият той е редовен посетител на подобни заведения и знае, че те са пълни с хора от сутрин до вечер, пише Хот нюлс.

Синът на Тони Стораро разчита на този вид пушене, за да се откаже от истинските цигари. Очевидно изпълнителят е решил да се вземе сериозно в ръце и да се подготви за важната крачка, която му престои.

Както вече стана ясно, до месеци той ще мине под венчилото. Изпълнителят ще се венчае за своята любима Гюлджан. Двамата се запознали преди няколко месеца по време на съвместен концерт на изпълнителя с колежката му Галена в Брюксел.

Лично пайнерката запознала Фики Стораро с красивата му любима. Навръх Свети Валентин изпълнителят хвърли бомбата, заявявайки че е срещнал любовта в лицето на красивата Гюлджан.

Изпълнителят дори сподели клипче в мрежата, на което се вижда, че подарява пръстен на красавицата. Малко след това той сподели, че това не е било официален годеж. Синът на Тони Стораро заяви, че до няколко месеца ще се сгоди, а след това ще вдигне пищна сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар