Румен Радев остана бездомен заради бившата си

Гласувайте за статията

Президентът Румен Радев остана без дом, в който да се настани след края на мандата си.

Голямата любов на Румен Радев и неговата първа съпруга Гинка го остави на улицата. Красавицата е станала собственик на апартамента, в който преди живеели задружно с двете си деца. Така се оказва, че родният президент няма и квадрат недвижимо имущество на свое име.

Разбира се, като истински джентълмен, той се е погрижил подобаващо за бившата си и наследниците си. Така, при подялбата на имуществото, семейният дом е останал за тях. Това се случва през 2014г. След това с Десислава Радева се изнесли в дом под наем и така до началото на президентския му мандат. Сега Първото семейство обитава „Вила Калина“ и така ще бъде още 4 години и малко.

Преди да се нанесат в държавната резиденция, Първата дама се зае с мащабен ремонт, за да се чувстват удобно в новия си дом. Румен Радев й гласува пълно доверие и сега се чувстват наистина уютно. Но идилията няма да продължи дълго и ще бъде заменена с имотен проблем. Единият вариант е президентът и съпругата му отново да се изнесат под наем, като средностатистическо българско семейство.

Румен Радев няма и един собствен имот

Румен Радев няма и един собствен имот

По-скоро, обаче, те ще заложат на покупката на собствен дом, което ще им спести куп неразбории. Десислава Радева разполага с имоти в Бургас, но със съпругът й са решени да градят общо бъдеще в столицата. Именно към нейния център са се насочили за търсене на своя нов дом, пише retro.bg.

Напълно вероятно е, обаче, на Румен Радев и Първата дама да не им се наложи да купуват жилище със собствени средства или с кредит, защото президентът получава такова като подарък в края на мандата си. Така че, няма какво да ги мислим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Румен Радев остана бездомен заради бившата си”

  1. mango

    юни 16. 2017

    MALEEE MI TOI SI GIV KLO6AR BE HORA. GIV DA GO OPQVAME

    .

Добавете коментар