Вижте богатите деца на Хонконг как се къпят в лукс (Снимки)

0

Богатите деца на Хонконг се кичат с диаманти, къпят се в шампанско и тънат в разкош

Профилът на „Богатите деца на Хонгконг” в Инстаграм има много последователи. От него можем да научим как живеят най-богатите наследници в азиатския свят.

Може би вече сте се натъквали на снимки в социалната мрежа и сте виждали профилите на децата на азиатските богаташи. Които демонстрират живот в бляскав разкош и посещават едни от най-екзотичните дестинации.

Можем сами да се убедим, че те живеят в уникални вили и мезонети в едни от най-луксозните места по света. На тях можем да се натъкнем както в Бевърли Хилс , Лондон и Дубай. А също така и в Мексико.

От купищата снимки, с които глезените млади богаташчета ни заливат можем да се убедим, че пътуват по света с луксозни частни или първокласни самолети. А също и да видим как изглеждат от вътре най-луксозните хотели по цялата планета.

Можем да се нагледаме на скъпарските им автомобили. Които са в цялата дъга на цветовите нюанси. Никак не е изненадващо, че всеки следващ е много по-мощен и бърз от предишния.

Яхтите също са на почит сред богатите деца на Хонконг. Всеки се фука със своя плавателен съд. Хвалейки се, че неговия е по-голям и по-луксозен.

Девойките обичат се кичат с диаманти. Като всяка една от тях твърди, че скъпоценните камъни са най-добрия приятел на всяка жена, предават от електронното издание tocka.com.

Богатите наследници не се лишават от скъпа храна. За тях няма пречка да опитат всичко каквото пожелаят. За младежите няма недостижим деликатес.

Едни от тях се хвалят с часовниците си, други пък с обувките си, които наистина са скъпоценни.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.