Половинката на Стефан Шарлопов не е на себе си (Вижте каква е причината)

Половинката на Стефан Шарлопов не е на себе си (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Съпругата на милионера Стефан Шарлопов не е на себе си

Очарователната Бояна Шарлопова, която е съпруга на милионера Стефан Шарлопов, не е на себе си. Блондинката е в шок. Причината за това са драмите покрай комплекса „Созополис“. Това е любимото кътче на красавицата.

В мрежата тя постоянно публикува селфита от райското място и твърди, че го обича с цялото си сърце. Откакто комплексът е построен многочленното семейство прекарва цялото лято там.

Бояна обожава морето и престоят в Созопол й се отразява много добре. Там тя прекарва лятната си ваканция заедно с децата. Но след скандала с комплекса тя не е на себе си. Не е изключено част от комплекса да бъде съборена и това не дава мира на красивата Бояна.

Както вече стана ясно срещу собственика на комплекса тече досъдебно производство за нанасяне на щети върху фиордите в защитената местност на Созопол.

На бизнесмена вече беше наложена глоба в размер на 10 000 лв за насипването на пясък и създаването на плаж. Тогава той се оправда, че се е оказал в заварено положение и това е в резултат от дейността на предишния собственик.

Но и след това бизнесменът продължи дейностите за създаване на плаж. Единственият недостатък на райското кътче на милионера е, че не разполага със собствен плаж. Милионерът очевидно е готов на всичко, за да премахне този недостатък.

Тъй като казусът се разглежда като второ провинение от негова страна, сред възможните наказания са три години лишаване от свобода. След като научила това съпругата му изпаднала в шок. Бояна не е на себе си.

За разлика от скандала „Дюнигейт“ този път обществените нагласи към милионера са предимно в положителна насока.

По-голяма част от широката общественост оправдава бизнесмена и не мисли, че той е направил нещо лошо. Подкрепата към него по всяка вероятност се дължи на положителния му образ от „Звездни стажанти“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар