Ново начало за Наталия Гуркова

Гласувайте за статията

Щастливо събитие в живота на Наталия Гуркова

Преди дни очарователната Наталия Гуркова чества 40-ия си рожден ден. На партито по повод юбилея си бившата миска се появи с впита лилава рокля. Но впечатление на всички направи наедрялото коремче на красавицата.

Едва ли закръглените й форми се дължат на напреднала възраст или нездравословно хранене. Бившата моделка винаги е била в блестяща форма. Тя съумя да запази манекенските мерки дори и след двете бременности.

Красавицата винаги внимава какво слага в устата си и въпреки че вече не се заминава с мода, тя продължава да поддържа тялото си. За това наедрялото й коремче се наби силно на очи. Впечатление на всички направи още, че цяла вечер красавицата не близна алкохол. Това още повече затвърди предположенията, че тя е бременна.

Злите езици вече шушукат, че Наталия Гуркова очаква дете от тайнствения си любовник.

За раздялата със съпруга и Джордже Михалевич се заговори още преди две години. Тогава се появиха слухове, че двамата са се разделили. Повод за това стана и преместването на Наталия Гуркова в България. Тогава бившата миска се прибра в родината заедно с децата си, а сръбският й съпруг остана в ЮАР.

Когато красавицата се омъжи за сърбина богатството му се оценяваше на 42 милиона. Според слуховете финансовите проблеми, които има той са в основата на раздора между него и нашенката.

Преди две години бизнесът на Джордже Михалевич с бижута и антики тръгна надолу. Стигна се дори до запор на част от имотите му заради необслужени дългове.

Но оказа се, че причината за раздялата му с българката е друга. Сърбинът научил за паралелната й връзка и я изхвърлил от дома си.

Новият любим на красавицата също е милиардер. Това, което се знае за него е, че не е българин, но често пътува до тук с частния си самолет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар