Чудо: Топ диета извая Ева Лонгория до неузнаваемост!

Гласувайте за статията

Ева Лонгория постигна чудо след диетата си!

Ева Лонгория е решила да се вземе в ръце. 42-годишната актриса бе набедена, че е бременна. „Отчаяната съпруга” реши да затвори устата на клюкарите.

Ева Лонгория

Ева Лонгория беше отпрала корем като на бременна жена

Които непрекъснато я обвиняват, че отново чака бебе. Тя обаче непрекъснато твърдеше, че причината е в нейната фигура и непоносимостта й към лактозата.

Но накрая на актрисата й писна да дава обяснения и да се оправдава. И реши да се вземе в ръце. И вече го направи. Тя отново е в топ форма и разби на пух и прах спекулациите по неин адрес за теглото й.

Слуховете за новата бременност на Ева Лонгория се разпространиха още през април тази година. Тогава тя се появи на светско събитие със силно прилепнала бледорозова рокля.

И по всичко си личеше, че е наляла в извивките около корема си.

Медиите отново се нахъсаха, че красавицата е бременна на фестивала в Кан. Тогава чаровницата се появи както винаги зашеметяваща.

Само че тя облечена в ефектна бляскава рокля. И отново изпъкваше издайнически коремчето й. Заради което всички бяха твърдо убедени, че актрисата е бременна.

„Не съм бременна. Макар че всички са убедени в противното. А аз имам непоносимост към лактозата”, заяви за пореден п ът актрисата.

Накрая й писна да обяснява и реши да се поправи. Като започна да се храни здравословно и да тренира. Последното хич не е по мерака на Ева Лонгория.

Тя много пъти е заявявала, че не обича изобщо да тренира. Дори често се молела личния й треньор да не дойде на тренировките.

Но сега вече стана ясно, че актрисата се е съгласила на тренировките. И здраво се е заела с тях, защото наистина изглежда зашеметяващо.

И отново е в топ форма, признават дори и злобарите. След което едва ли ще я подпитват дали не носи ново бебе в утробата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар