Бомба: Кой разплака Бойко Борисов на рождения му ден?!

Бойко Борисов просълзен заради подаръка на внучето си
0

Бойко Борисов се разплака от умиление към внучето си!

Бойко Борисов получи най-скъпия подарък за рождения си ден. Министър-председателят навъртя на 13 юни 58 лета. Точно на празника си той бе на визита в съседна Турция.

Бойко Борисов
Бойко Борисов просълзен заради подаръка на внучето си

Но специално за празника си внука му Бойко-младши изпял за дядо си песничка. Нея премиера чул между деловите си разговори в южната ни съседка по скайп. Песничката била подготвяна от доста време от майката на малкия Бойко-Венета.

Въпреки че бил ангажиран със сериозни теми и делови срещи с турския си колега Бинали Ѝълдъръм, премиера се разтопил. И дори се просълзил като чул детската песничка.

Бойко-младши зарадвал дядо си не само с артистично изпълнение. А той му подарил и малка спортна количка, щом дядо му се върнал от визитата си в Турция.

„Това бе най-важния подарък за мен”, заявил щастливо Бойко Борисов.

Министър-председателят отпразнува рождения си ден под светлините на Босфора. Турският му колега му направил доста приятна изненада.

На открито, на брега на Босфора, доставили специална торта. Тя била в цветовете от българското знаме. И премиера духнал свещичките. Той получил и куп добри пожелания от висшите политици на Турция.

Макар и да се намирал далеч от дома за празника, премиера не се почувствал самотен. Той бил заобиколен от вниманието на турските си колеги.

Те не пропуснали да го почерпят с любимия му сладкиш. Специално от България бил доставен кадаиф, любимото лакомство на Бойко Борисов.

На рождения си ден Бойко Борисов наредил на депутатите от ГЕРБ да не му купуват подаръци. А средствата да дарят за обзавеждане на една от къщите, които се строят в пострадалото шуменско село Хитрино.

Домът е на двете сестри, които при експлозията на цистерната загубиха родители те си. За нея народните избраници от Герб дариха петдесет хиляди лева миналия декември. Тогава премиера стана почетен гражданин на селището.

След завръщането си от Турция, премиера почерпил домашните си на пищна трапеза. А на колегите си от партията донесъл бонбони и бяло вино.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.