Доналд Тръмп побесня, блокира Стивън Кинг в Туитър Преглеждания: 1442

Сблъсъкът между Доналд Тръмп и Стивън Кинг ескалира
0
Оценете този post

Американският президент Дoналд Тръмп се забърка в поредния скандал.

И този път причината може да изглежда доста налудничава, но е точно в стил Доналд Тръмп. Както добре знаем, той е голям почитател на социалните мрежи и в частност на Туитър. Именно в профила му там се раждат най-големите му бисери (като „covfefe“). Също така се съобщава ексклузивна информация относно действията и решенията му.

Всеки пост на американския президент се превръща в новина и бива широко дискутиран. А в дискусиите се включват не само обикновени хора, но и видни общественици и културни дейци. Един от тях е култовият писател Стивън Кинг. Той често си позволява да прави негативни коментари и да критикува публикациите на Доналд Тръмп, изразявайки лично мнение и обществена позиция.

Сблъсъкът между Доналд Тръмп и Стивън Кинг ескалира
Сблъсъкът между Доналд Тръмп и Стивън Кинг ескалира

Или поне до скоро! Сега тази възможност му е отнета, и то от самия президент. Той е блокирал Кинг в Туитър, за да не може да вижда постовете му и да ги коментира. Това действие на държавния глава на САЩ за пореден път доказва, че е изключително докачлив на критики, било то и основателни.

Типично в свой стил, писателят коментира, че може би сега трябва да се самоубие. Кинг попита свои приятели дали и те са били блокирана по този нагъл начин и дали не става въпрос за някаква измама. Колежката му Джей Кей Роулинг пък му обеща, че ще му помогне в тази беда и ще го известява за всеки нов туит на Доналд Тръмп. Засега президентът предпочита да не коментира темата, пише 24chasa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.