Внучето на Бойко Борисов с песен, посветена на него

Бойко Борисов - младши стана муза
1

Внучето на Бойко Борисов вдъхни култов роден изпълнител.

Бойко Борисов – младши ще бъде лирическият герой в новия хит на Димитър Андонов – Хисарския поп. Легендата на поп-фолка чака да го удари музата, за да може да сътвори мелодия и текст, достойни за възпяването на премиерското внуче.

Това не е първият подобен проект на изпълнителя. Преди да увековечи малкия Бойко Борисов, той написа песен за внучката на Христо Стоичков Миа. Хисарския поп се хвали, че парчето е достигнало до далечно Маями, където живеят любимите жени на Вечния номер 8.

Бойко Борисов - младши стана муза
Бойко Борисов – младши стана муза

Общо творчеството на Андонов, свързано с известни наследници, вече наброява цели 16 песни. Сега той е решил да обогати репертоара си с парче за внучето на Бойко Борисов. „Ще я запиша и ще я пратя в Министерския съвет да се зарадва човекът“, заканва се ексцентричният изпълнител, пише retro.bg.

Това няма да бъде първият досег на Хисарския поп с премиера. Преди години му се е случвало да го весели заедно с компания. Това е още от времето, когато Бойко Борисов бе главен секретар на МВР. „Той е много музикален. Слушаше ме, радваше се. Пожела да му изпълня една песен. После помолил да му купят диск с моите песни. Извадих един и му го подарих с автограф“, споделя с носталгия Андонов.

1 коментар
  1. дума казва

    Ти попе най-напред напиши песен за второто внуче на Путин! За да заработиш кеша(посланик Макаров не се цигани,а плаща яко) , а Бойко младши го остави за десерт.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.