Синът на Уитни Хюстън отново в затвора за побой!

Осиновеният син на Уитни Хюстън отива в затвора. Жесток побой над гаджето му има вероятност да го прати за дълго зад решетките. [caption id="attachment_519829" align="aligncenter" width="261"]Уитни Хюстън Синът на Уитни Хюстън отново в затвора[/caption] Заклетият наркоман и насилник пребива жестоко гаджето си. Ник Гордън не жали юмруци, ритници и шамари, за да приведе в безпомощно състояние новата си приятелка.

Побоят става наскоро, в дома й във Флорида. Биячът я хваща да си чати с негов приятел. Той взима таблета и с него я блъска по главата и по цялото й тяло.

После се хвали с жестоката си постъпка. Като пуска снимка на окървавената девойка по същият таблет. Като адресът е до нейната сестра. Жертвата обаче успява все пак да се обади на ченгетата. Патрулката идва и щраква белезниците на осиновения син на легендата Уитни Хюстън. Ник Гордън прекарва нощта в затвора. На следващия ден съдията му определя гаранция в размер на 15 000 долара. Делото за домашно насилие е насрочено за 1-ви август. А на крака на побойника има гривна за проследяване, за да не се покрие. Ник Гордън стана известен покрай певицата с ангелският глас. Уитни Хюстън го осиновява и той става брат на биологичната й наследница Боби Кристина Браун. Единствената й дъщеря е плод от брака й с рапъра Боби Браун. Ник обаче заформя любовна афера с щерката на Уитни. Младежът е опора на малката Боби в периода, когато тя губи майка си. Но връзката им получава неочакван обрат. Близките се опитват да ги разделят, защото считат отношенията им за ненормални. А и Ник Гордън води Боби Браун към тъмния свят на наркотиците. До фаталният й край. Припомняме, че на 31-ви януари 2015 година Боби Браун бе намерена в безпомощно състояние в дома си в Атланта. Тя бе полуудавена и не излезе от кома до смъртта си на 26-ти юли същата година. Масистратите отчитат, че смъртта й е настъпила заради коктейл от дрога и алкохол. Но Ник Гордън е оправдан. Родителите на Уитни Хюстън обаче са категорични, че осиновения син на звездата е причинил смъртта на 22-годишната Боби Кристина. Той й е забъркал смъртоносната смес, за да вземе наследството, оставено от майка й. Роднините на Боби Кристина го обвиняват и в това, че често я е биел. Но щерката на Уитни Хюстън никога не го е давала на ченгетата.