Шок: Родителите на Гери-Никол й подариха цици на 18 години! (виж тук)

Гласувайте за статията

Гери-Никол вече прилича досущ на чалгарките или надуваемите кукли!

Силикон на 18 години, при това доста кубика. Да, това е подаръкът, който Гери-Никол си изкрънка от родителите, по случай завършването на училище. Тези дни певицата позира с новите си цици за удивление на всички.

Гери-Никол

Гери-Никол си наблъска кубиците в пазвата – подарък от родителите й за завършването

Видът й е повече от стряскащ. Съвсем младото момиче, доскоро ученичка, вече няма почти нищо естествено по себе си. Устните й са блъскани с хиалурон периодично, косите й са само екстеншъни, а сега и бюста.

В социалната мрежа се появиха редица коментари как е възможно родители да дават пари на дъщерите си за силиконови гърди. При все, че са още почти деца. Да не говорим и, че някой ден ще трябва да родят и да кърмят отрочетата си.

Както и да си говорим, към момента конкурентката на Гери-Никол – Тита е далеч по-естествена от нея. Да си го кажем честно – Тита е изцяло естествена.

Разбира се, обработката на снимки или видео кадри с фотошоп, е нещо съвсем нормално в наши дни. Христина обаче няма намеси по тялото и лицето си. И може би това й даде такава преднина.

Както знаем, Тита вече се снима не само в клипове и е любимка на Криско. Тя е един от най-добрите и платени модели на Мегз, както и актриса в сериал, който се излъчва онлайн.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар