Разтърсващата истина за опита за самоубийство на принцеса Даяна

Гласувайте за статията

Любимката на народа е живяла като птица в златна клетка

Наяве излезе скандалната истина, поради която принцеса Даяна е направила опит за самоубийство.

Медиите във Великобритания гръмнаха с новината, че принцеса Даяна е направила опит за самоубийство в четвъртия месец от бременността си. Тя се е хвърлила по стълбите на Сандрингам, Норфолк, резиденцията на кралицата.
Инцидентът се е разиграл през януари 1982 година.

В своите записки принцеса Даяна пояснява, че не е искала да сложи край на живота си, а да привлече вниманието на съпруга си принц Чарлз. По онова време той си бил изгубил ума по Камила Паркър Боулз и не й обръщал никакво внимание.

принцеса Даяна

Любимката на народа е живяла като птица в златна клетка

Принцеса Даяна се надявала, че по този начин Чарлз ще се заинтересува от нея, но грешала.
Искала само да привлече вниманието му, за да я изслуша. Опитала се да сподели, че се чувства изключително отчаяна и не може да спре да плаче. Той обаче категорично й заявил, че не желае да я слуша и отишъл на езда.

За разлика от него, кралица Елизабет Втора дотичала много изплашена и цялата треперела.
При все, че целият корем на принцеса Даяна бил осеян със синини, вътрешно тя знаела, че няма да изгуби бебето си.

Даяна споделя още, че е сигурна, че Чарлз е разкрил на майка си, че принцесата страда от булимия.
Принц Чарлз имал и подкрепата на баща си. Не само това, той дори го насърчил да продължи да се държи с нея по същия начин.

Принц Филип заявил пред сина си, че през първите пет години бракът му с Даяна не потръгне, може да се чувства спокоен да се върне към ергенския си начин на живот.

Тя разкрива и как припаднала на един панаир, а принц Чарлз я обвинил дори и за това. Принцеса Даяна не се била хранила от дни. На панаира обикаляли през целия ден и отново не сложила залък в устата си. Изведнъж се почувствала зле, подпряла ръка на рамото на Чарлз и казала, че ще припадне, след което се сточила.

Вместо да получи съчувствие от страна на съпруга си, тя била упрекната, че е могла да припадне на някое тихо място, например зад вратата, а не на панаира, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар