Победителят от „Гласът на България“ Радко Петков – протеже на Веско Маринов

Гласувайте за статията

Радко Петков се оказа любимец не само на публиката и на журито на „Гласът на България“.

Троянчанинът Радко Петков най-сетне триумфира в музикален тв формат, след като обиколи почти всички в последните години. Хлапето безспорно е талантливо и това бе признато не само от зрителите, но и от редица изявени имена на родната музикална сцена.

Треньорът на Радко Петков Иван Лечев го нарече „уникален талант“, а Графа, Поли Генова, камелия, Симона Загорова и още куп други звезди също му свалиха шапка. Но, оказва се, преди тях пред таланта на победителя от „Гласът на България“ се е преклонил друг роден изпълнител. Става дума за Веселин Маринов, пише bgdnes.bg.

Радко Петков и Веселин Маринов се познават отдавна

Радко Петков и Веселин Маринов се познават отдавна

Преди години троянчанинът участва в шоуто на Нова телевизия „Големите надежди“. В него като жури се подвизаваше естрадния трубадур. Още тогава той направи голямо признание към Радко Петков, като му заяви, че ще е престъпление, ако не стане певец. Е, няколко години по-късно, заръката на Веско е изпълнена!

След запознанството им във формата, Маринов покани талантливия младеж да участва в концерта му в Троян. Той, разбира се, прие на драго сърце и двамата гласове застанаха един до друг на една сцена. Постъпката на изпълнителя на „Родната полиция ни пази“ трогна мнозина, защото с нея той даде път на таланта на Радко Петков. така че, нищо чудно победителят от „Гласът на България“ сега да му се отблагодари с някое съвместно парче, за какво вече станаха много мераклиите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар