Йорданка Христова остави всички без думи

Гласувайте за статията

Естрадната звезда все още се срамува да признае, че това е новата й изгора

73-годишната естрадна легенда Йорданка Христова остави всички без думи.

Близки до певицата твърдят, че в сърцето й пламти любовен пожар. Колкото и невероятно да звучи от няколко месеца насам Йорданка Христова се носи на крилете на любовта.

Тя излиза с мъж, който е с около 10-тина години по-млад от нея.
По всичко личи, че двамата не правят никакви опити да прикрият любовта си. Благоверният на Йорданка Христова – Димитър, я чакал след всеки лайф на „Като две капки вода“, където тя се изявява като жури, отбелязва „Таблоид“.

Йорданка Христова

Естрадната звезда все още се срамува да признае, че това е новата й изгора

От екипа на шоуто коментират, че от миналата есен Йорданка Христова се вижда регулярно с Димитър. Той е музикант и бивш саксофонист на оркестър „София“.
Музикантът е около 60-годишна възраст. През последните няколко години той е бил по корабите, странствайки с джаз формация.

Преди две години обаче му омръзнало да странства и решил да хвърли котва в родната си София за по-дълго време. Така сложил край на номадския си живот.
Истината е, че Димитър и Йорданка Христова се познават още от 80-те години на миналия век.
При все, че музикантът обиколил целия свят, двамата така и не изгубили контакт помежду си. Те продължили да поддържат приятелската си връзка през цялото това време.

Както вече споменахме от миналата есен насам двамата се виждат редовно. Напоследък Димитър дори се е превърнал в личен шофьор на естрадната звезда. Редовно я карал до залата, където протичало наскоро свършилото шоу „Като две капки вода“.
След това чинно я чакал на паркинга, за да я върне обратно у дома.

Пред приятелите и колегите си обаче Йорданка Христова се срамувала да признае в прав текст, че това е новата й любов. Тя представяла музиканта като много добър приятел. Влюбената двойка се радва на спокоен живот и не среща ежедневните трудности, с които се сблъскват преобладаваща част от родните пенсионери.

Дългото време, в което е работил на кораби е осигурило на Димитър солидна банкова сметка, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар