Антон Хекимян сгафи

Журналистът обърка името на Асен Агов
0

Журналистът обърка името на Асен Агов

Днешният сутрешен блок на Би Ти Ви бе белязан от гаф на водещия Антон Хекимян.

Старозагорецът записа поредния си гаф в ефир.

Този път Антон Хекимян обърка бившия народен представител Асен Агов, който преди години се изявяваше като журналист с Асен Генов. Припомняме, че Асен Генов е известен с прякора си „Лилавата перука“.

Както се казва някои грешки не са случайни и това важи за тазсутрешната грешка на Антон Хекимян.
Асен Агов съвсем спокойно се опита да обясни на колегата си Антон Хекимян, че не е Асен Генов.

Антон Хекимян
Журналистът обърка името на Асен Агов

Видимо гузен старозагорецът обаче замълча за известно време и дори не направи опит да обясни грешката си или пък да се извини.

Асен Агов бе поканен в студиото на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви заедно с Горан Симеонов, който е председател на Асоциацията на разузнавачите от запаса.
Темата, която двамата коментираха бе посещението на министър-председателя Бойко Борисов в Анкара (Турция).

Горан Симеонов бе категоричен, че в най-скоро време Турция ще отзове посланик Гюокче от страната ни. Той заостри вниманието върху факта, че Гьокче не присъства на срещата между Реджеп Таип Ердоган и Бойко Борисов.

На свой ред Асен Агов посочи, че мандатът на посланикът на Турция в страната ни изтича съвсем скоро. По този начин скандалът с политиката, която води той у нас ще оттече съвсем естествено.

Мнозина от зрителите на Би Ти Ви се зачудиха дали гафът на Антон Хекимян не се дължи на факта, че с приятелката му имат сериозни спорове по отношение на сватбата.
След като напоследък журналистът все по-често получавал упреци от родителите си, че все още не е предложил брак на приятелката си, той най-накрая се реши на тази стъпка.

Журналистът от дете си мечтаел за този специален миг. Той обаче изненадал приятелката си с желанието да вдигнат възрожденска сватба. На нея тази идея никак не й се понравила, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.