Емил Кошлуков става шеф на БНТ?

Гласувайте за статията

За новия шеф на БНТ все по-усилено се спряга Емил Кошлуков.

Бивш депутат и политик, както и телевизионен водещ, Емил Кошлуков се готви за напълно нова роля в живота си, която вероятно ще му бъде отредена съвсем скоро. След ТВ7 и Канал 3, той се готви да покори БНТ, но от самия връх!

Настоятелни слухове в медиите среди разкриват, че Емил Кошлуков се гласи за шеф на националната телевизия от влиятелни кръгове от управляващата коалиция. Също така, зад кандидатурата му стои и мастит бизнесмен, решен да пробута своя човек на управленската позиция.

 

Всичко намирисва на спуснато отгоре предложение с цел лобизъм и тотален контрол върху БНТ. В моментът Емил Кошлуков дори не се намира в България. Затова ще му се наложи да се върне спешно у нас, за да може да си подаде документи за конкурса. Въпреки че явно тези действия ще са безсмислени, тъй като мачът изглежда свирен отдавна.

Емил Кошлуков се урежда по втория начин

Емил Кошлуков се урежда по втория начин

Дори експерти в сферата коментират, че шансовете на бившия депутат да оглави националната телевизия са значителни. Смешно е, обаче, като аргумент в защита на мнението си да изтъкват предишния му управленски опит в медии. Той е с рекордната продължителност от цели няколко дни, пише pik.bg.

Емил Кошлуков застана начело на ТВ7 няколко дни преди фалита й и нямаше никакво време да разгърне „таланта“ си на ръководната позиция. Основен негов конкурент за поста се оказва Сашо Диков, а в надпреварата ще се включи и доскорошния кадър на БНТ Коко Каменаров. Това май ще бъдат най-горещите избори на „Сан Стефано“!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар