Соня Немска удари кьоравото: Новият любовник й подари джип за 120 бона! (виж тук)

Гласувайте за статията

Соня Немска се изгуби от общественото пространство, но живот си живее!

Певицата Соня Немска, която беше на върха на славата си преди около десетина години, се скри от публичното пространство. Дори и да работи, тя не е блеснала нито с нови хитове, нито с поредица от клубни участия.

Соня Немска

Соня Немска джитка с чисто нов джип Ауди, на цена от 120 бона

Не мислете обаче, че изпълнителката скубе коси или тъне в мизерия. Нищо подобно. Само преди дни Соня Немска беше засечена в чисто нов джип „Ауди Q5“ бял на цвят. Такова возило струва 120 бона, без да е поръчково.

Познати на Соня Немска първо предположиха, че си го е купила сама на лизинг. Иначе тя няма откъде да извади такава сума пари в кеш. Тези предположения обаче бързо се разсеяха и дадоха път на нови.

А именно, че певицата си е хванала нов и богат любовник, който й е подарил возилото. То не е с еднакви номера, както предпочитат повечето от колежките й, но това е хитър ход. Така колата й няма да се забелязва и запомня лесно, както от репортери, така и от автоджамбазите.

Припомняме, че Соня Немска има 14-годишна дъщеря Рая от Янко Ваташки – Лудия. Той прекара няколко години зад решетките, след като с певицата изживяха бурна любов. След това се разделиха, но се грижат по равно за дъщеря си, която и двамата обожават.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар