Марги Хранова във ВИП Брадър със Сашка Васева и Джулиана Гани

Гласувайте за статията

Марги Хранова е склонила да влезе във ВИП Брадър срещу 120 бона

Марги Хранова ще влезе в Къщата заедно със скандални силиконки

Марги Хранова ще участва във ВИП Брадър заедно със Сашка Васева и куп силиконки, сред които Джулиана Гани.

Голяма част от списъка с участниците в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ вече е попълнен, но все още се водят преговори с някои от тях.

Голямата звезда този път ще бъде именно естрадната легенда, която най-после се е навила да участва срещу тлъст хонорар от 120 бона. Това не е първата й оферта от Големия брат, но чак сега се съгласява срещу подходящата сума, на която е престъпление да се откаже. От друга страна не се знае какво ще я накарат да прави продуцентите, имайки предвид високата цена, която са платили за нея, пише hotarena.net.

Марги ХрановаПочти не останаха звезди, които да не са влизали в къщата и затова подборът става все по-труден. Най-накрая изгря щастливата звезда и на Сашка Васева, която от години се мъчи сама да се вкара в устата на хората. В предния сезон я бяха отсвирили буквално преди старта на шоуто. Сега тя е склонила още на първата оферта и едва ли ще вземе повече от 30 000 лева.

Цели 8 мискли, плеймейтки и силиконки ще влязат в Къщата, но без хонорар. Те ще се състезават една с друга и накрая победителката гушка 100-те ластика награда. Заподозрените са Джулиана Гани, Дилена Димитрова, Мартина Юрукова и подобни.

Очаква се риалити шоуто тази година да ни залее с бисери на напиращи за слава силиконови девойки, чиято професия е под въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар