Приеха Кичка Бодурова в болница (Вижте какво я мори)

Гласувайте за статията

Кичка Бодурова отмени концертите, пневмония я тръшна на легло

Кичка Бодурова спешно постъпи в болница. Концертите в Плевен, Търново и Стара Загора са отменени.

Естрадната звезда прекарала тежка дихателна инфекция. Дори лечението със силни антибиотици не помогнало. И тя развила пневмония. Която се лекува само в болнично заведение.

Лошото и влажно време се оказало фатално за гласовитата българка. Но иначе тя се оказа мъжко момиче и пусна послание към феновете си, че ще се оправи бързо и няма да се даде на болестта.

Според плановете й Кичка Бодурова смята да остане в родината чак до есента. Съвсем скоро естрадната легенда си купи апартамент на морето в курорта Слънчев бряг. Идеята й била да си има дом близко до прочулия я се с тийнейджърски атракции комплекс, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Дъщерята на Бодурова Кристи Жаклин щяла да дойде в родината на майка си и да присъства на някои от концертите. Кичка искала да й покаже цяла България и за да не й е скучно избрала най-атрактивния за младежите бг курорт.

Всеки закупил билет за отложените концерти може да го върне, съобщават от екипа на изпълнителката. Но след като оздравее Кичка Бодурова се зарекла да поднови концертите.

Певицата бе предвидила през юни да направи българско турне. А през следващия летен месец да посети Гърция  и Кипър. И да се срещне с брат си, който живее там. Болестта обърка пановете й, но певицата смята, че всичко ще се нареди. Заради заболяването си тя е отменила дори строгата си диетата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар